کد خبر: 3604620
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۳
رئیس ارشاد اسلامی فومن:

تربیت شاگردان قرآنی بهترین راه بهره مندی از برکات ماه رمضان است

گروه اجتماعی: نیک انجام تلاوت قرآن، آموزش قرآن و تربیت شاگردان قرآنی و حافظان قرآن را از بهترین راه های بهره مندی از برکات ماه مبارک رمضان دانست.

یوسف نیکانجام، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فومن در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: به مناسبت فرا رسیدن ماه پر فیض و برکت رمضان، شانزدهمین دوره مراسم معنوی «سی روز با قرآن کریم» به همت انجمن قرآن و عترت(ع) اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: در این مراسم هر روز یک جزء قرآن کریم توسط سه قاری برتر شهرستان برای مستعمین تلاوت می شود.

این مسئول فرهنگی با اشاره به آثار و فواید معنوی تلاوت قرآن در ماه رمضان، عنوان کرد: ماه مبارک رمضان به جهت نزول قرآن کریم در آن ویژگىهاى منحصرى که دارد و برترین ماه قمری است. براساس آیات قرآن، ماه رمضان ماهى است که در آن قرآن کریم براى هدایت انسان ها نازل شده است.

وی افزود: بهترین اعمال در شب ها و روزهاى ماه مبارک رمضان تلاوت قرآن است. اگرچه تلاوت قرآن در تمام اوقات ثواب دارد، اما چون قرآن در ماه رمضان نازل شده است، از اجر و ثواب ویژه‏اى برخوردار می باشد.

نیکانجام هدف از برگزاری این مراسم قرآنی را ترویج و نشر فرهنگ و معارف قرآنی دانست و خاطرنشان کرد: تلاوت قرآن، آموزش قرآن و تربیت شاگردان قرآنی و حافظان قرآن از بهترین راه های بهره مندی از برکات ماه مبارک رمضان است.

وی به برنامه‌های جنبی این دوره اشاره کرد و متذکر شد: تفسیر قرآن کریم، اجرای مسابقه کتبی 30 جزء قرآن، برگزاری دو مراسم ویژه به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امیرالمومنین(ع)، مراسم شکرانه، تجلیل از خادمان قرآنی، برپایی نمایشگاه تجسمی و... از جمله برنامه‌های این دوره مراسم «سی روز با قرآن کریم» است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن یادآور شد: این مراسم معنوی روزانه از ساعت 18 عصر در سالن شهدای خدمتگزار مجتمع فرهنگی و هنری سیدالشهداء(ع) این اداره برگزار خواهد شد و تا پایان ماه مبارک ادامه دارد.

captcha